Почетна Вијести Источно Сарајево Предновогодишњи концерт Лепе Брене на Јахорини

Предновогодишњи концерт Лепе Брене на Јахорини

108
0

У идиличној зимској атмосфери познатог хотела у Београду, одржана је конференција за новинаре на којој је озваничена сарадња између Олимпијског центра „Јахорина“ и Лепе Брене.

Фолк звијезда, 29. децембра 2018. године, одржаће предновогодишњи концерт на затвореном на чувеној олимпијској планини Јахорини, који бројни посјетиоци већ са нестрпљењем очекују.

„Са великим задовољством желим да најавим концерт наше највеће звијезде, Лепе Брене. Велика нам је част што је Брена прихватила наш позив и што ће својим концертом обрадовати све посјетиоце Јахорине. Овим концертом Јахорина прославља успјешан почетак скијашке сезоне. Изградњом новог система за осњежавање успјели смо да и ове године отворимо сезону први у региону, а посјета је више него добра. Сваким даном имамо 10 пута више скијаша него прошле, рекордне сезоне“, истакао је Дејан Љевнаић, директор ОЦ Јахорина.

Лепа Брена истакла је да се посебно радује што ће своју публику обрадовати предновогодишњим концертом управо на олимпијској планини.

„Част ми је што ћу поново наступити на Јахорини и то први пут од 1984. године када сам својим солистичким концертом отворила Олимпијске игре у Сарајеву. Сигурна сам да ћемо и ове године направити добар провод, као што га памтим те давне Олимпијаде. ОЦ Јахорина се потрудио да свим гостима обезбједи супер угођај, добру храну, као и непоновљиву планинску атмосферу“, поручила је позната пјевачица.

Олимпијска планина Јахорина постала је синоним за добру забаву, а бројни концерти познатих извођача учинили су боравак на планини незаборавним. Поред разноврсног музичког садржаја, сви посјетиоци током цијеле године имаће прилику да уживају у многим активностима забавног и такмичарског карактера, које је ОЦ Јахорина припремио за њих.