Насловна Најновије Бесплатно учешће на Мајдов Академији за сву дјецу до 15 година из...

Бесплатно учешће на Мајдов Академији за сву дјецу до 15 година из РС

114
0
Као и прошле године, за сву д‌јецу до 15 година из Републике Српске ће бити бесплатно учешће на Мајдов Академији.
„Хвала Предсједнику Милораду Додику на разумијевању што је прихватио приједлог нашу д‌јецу и нашу будућност. Сигуран сам да ће им ово покровитељство бар мало олакшати њихов пут. Ово ће омогућити да свако д‌ијете које има жељу да упозна и учи од својих узора и највећих шампиона у овом спорту, то стварно може и да уради“, написао је Немања Мајдов на свом Инстаграм профилу.
 
Гости и тренери ове године су олимпијски шампиони Фабио Басиле из Италије и Лаша Шавдатуашвили из Грузије.

Мајдов Академија окупља 1000 учесникаиз 25 земаља са 3 континента, а и ове године ће се одржати у Источном Сарајеву, од 19. до 21. августа. 

 
На Академији су добродошла сва дјеца узраста од 7 година и старија.

„Једну велику захвалност дугујем компанији Мтел и драгој Јелени Триван који ће подржати Академију чак више него прошле године и помоћи нам да доведемо нашој д‌јеци олимпијске шампионе и испунимо им снове. Свака част, јер сте увијек ту из срца“, написао је Мајдов и додао „Такође свим мојим Звездашима, учешће ће наравно бити бесплатно, иако то већ знате, јер сте ви моја д‌јеца из клуба, а и добри вас људи воде“.

Организатори поручују да су пријаве за учешће обавезне и могу се извршити на мејл: office@nemanjamajdov.com или на број телефона +38766673659 (viber/whatsapp).

 
 
ИЗВОРИнстаграм профил Немање Мајдова
Претходни текстДодик на суђењу Петровићу: Штаб у Добоју предузимао све што је било у његовој надлежности
Сљедећи текстКонкурс за упис у нову академску годину 12. јуна