Насловна Најновије Бењамин Чолић ново појачање паљанске Романије

Бењамин Чолић ново појачање паљанске Романије

98
0

Паљанска Романија договорила је долазак провјереног дефанзивца Бењамина Чолића.

Тридесетдвогодишњи десни бек је од зиме био поново у Чешкој, сада се вратио кући и Сарајево и одлучио је да прихвати позив својих некадашњих саиграча Јадранка Богичевића и Александра Косорића да им се придружи на Палама и помогне својим искуством и квалитетом.

Чолић је дијете Жељезничара, са којим је био троструки првак Жељезничара, па је онда са Зрињским још два пута био најбољи у држави, што га чини једним од најтрофејнијих фудбалера у БиХ по том питању.

Осим за ова два клуба наступао је још за зенички Челик, Олимпик, Тузлу сити, те у Чешкој за Карвину, Чешке Будејовице и Чрудим.

Из какањског Рудара у Пале долази и Фарис Ханџић. Један Ханџић је од ове сезоне у стручном штабу, Кенан, а на терену ће дејствовати Фарис.

Двадесетдеветогодишњи Ханџић долази из Рудара, а играо је за већи број клубова, укључујући и премијерлигаше, али и Нови Пазар, белгијски Вестерло, Банску Бистрицу, те Виноградар.

Уз њих долази и Аргентинац Маркос Соса. Нашој јавности се представио као играч Текстилца, па је играо за Леотар и Братство Грачаницу, из којег долази у Романију.

ИЗВОРSport DC
Претходни текстДодик: Три Невесињске пушке потврда више да српски народ никада није и неће пристати да буде слуга окупатора
Сљедећи текстСергеј Томић продужио уговор са Славијом, вратио се Дејан Ђерић