Насловна Најновије Видљиво мађарско присуство у Српској даје добре резултате

Видљиво мађарско присуство у Српској даје добре резултате

242
0
Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас министру иностраних послова Мађарске Петеру Сијарту да видљиво мађарско присуство у Српској даје добре резултате.
 
Додик је на састанку са делегацијом Мађарске у згради Владе Републике Српске захвалио Сијарту и његовим сарадницима за сарадњу.

Током састанка, предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић се захвалио министру Сијарту на програму подршке пољопривредницима у Српској, у оквиру којег ће бити испоручено више од 1.200 пољопривредних машина, уз 70 одсто мађарске субвенције.

Састанку су присуствовали српски члан и предсједавајућа Предсједништа БиХ Жељка Цвијановић и министар за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске Жељко Будимир.

– Веома цијенимо пријатељски однос Мађарске према Републици Српској. У прилог даљем јачању наше сарадње и добрих односа је и данашња посјета министра Сијарта, као и конкретна подршка мађарске Владе нашим пољопривредницима – написала је Цвијановићева на свом Инстаграм налогу.

ИЗВОРРтрс
Претходни текстМеђународни кошаркашки камп “Граве три поена“ почео на Јахорини
Сљедећи текстБез сагласности да 11. јули буде проглашен даном жалости