Насловна Најновије Вртић “Машин свијет” прославио 10 година постојања и рада

Вртић “Машин свијет” прославио 10 година постојања и рада

212
0

Уз пригодан забавни програм, рецитације, игрогазе и плес малишани и запослени вртића “Машин свијет” из Источне Илиџе прославили су 10 година постојања и рада.

“Одрживост у континуитету рада са дјецом данас није могуће без иновација, инвестирања, праћења трендова, едукација и усавршавања посебно ако сте лидер у својој области. Машин свијет је кроз 10 година постојања оправдао све ово што су дјечица представила у Културном центру Источно Ново Сарајево”, истакла је директор вртића “Машин свијет”, Јелена Лубура.

Вртић Машин свијет за 10 година рада добио је бројна признања.

“Стекли смо повјерење дјеце и родитеља Источног Сарајева, створили смо јаке пријатељске односе и са многобројним друштвено одговорним компанијама и локалном заједницом”, каже Лубура.

“Машин свијет” је савремена установа за рани предшколски програм васпитања и образовања дјеце. Основан у априлу 2014. године као потреба за превазилажењем и унапређењем постојећег предшколског програма.

“Мој циљ је био да родитељи осим своје куће “Машин свијет” доживе као још једно сигурно мјесто живљења дјетета. Дубоко вјерујем да оно што радимо, радимо то најбоље и тако ћемо наставити. Сматрам да на крају сваке генерације предшколаца за нас долази нови почетак. Тако се и постављамо у раду, као да смо на почетку и радимо са истом жељом, вољом и љубави. Сматрам да на основу нашег досадашњег рада и одговорности према најмлађим можете имати пуно повјерење у нас”, истакла је Лубура.

Вртић тренутно похађа 120 малишана.

ИЗВОРРТВИС
Претходни текстЊемачка има уводну ријеч на сједници ГС УН о резолуцији о Сребреници
Сљедећи текстНестабилно са кишом, пљусковима и грмљавином