Насловна Најновије Дамјан Шкипина кандидат СНСД-а за начелника општине Пале

Дамјан Шкипина кандидат СНСД-а за начелника општине Пале

295
0

Дамјан Шкипина је јуче од стране Предсједништва ОО СНСД Пале и предсједника Додика предложен за кандидата СНСД-а за начелника општине Пале, а на данашњем састанку Општинског одбора тај приједлог је једногласно усвојен.

Шкипина је захвалио Општинском одбору на указаној подршци, те је поручио да општина Пале уз СНСД има све могуће предиспозиције за додатан напредак на свим пољима.

Начелник општине Пале Бошко Југовић захвалио је Општинском одбору на досадашњем повјерењу, позвао је на јединство и подршку кандидату за начелника и будућној листи СНСД-а. „Одлучно и јединствено наступамо у правцу још једне побједе СНСД-а. Много смо урадили, а морамо још много тога започетог и завршити. Не сумњам у то да ћемо заједно да дођемо до задатих циљева на општу корист наше општине и наших грађана“, закључио је Југовић.

Предсједник ОО СНСД Пале Бранко Короман поручио је да је врло битно што се јединство показује на свим нивоима и што су све одлуке донесене јединствено.

„Кандидат за начелника општине Пале из СНСД-а гарантује добре везе са свим структурама на републичком нивоу, што омогућава наставак и завршетак постојећих пројеката, као и отварање нових развојних пројеката у нашој општини“, рекао је Короман.

Дамјан Шкипина кандидат за начелника општине Пале поручио је да је сигуран да никаквих проблема неће бити када је у питању побједа СНСД-а на локалним изборима за позицију начелника.

„Не зато што сам ја кандидат, већ је то тако зато што је кандидат за начелника испред СНСД-а. То је једна снага иза које стоје најмоћнији људи Републике Српске“ – рекао је Шкипина и додао да је велика част и велика обавеза бити кандидат за начелника општине.

Вечерас је именован и Изборни штаб који ће достојанствено да обавља предизборне активности. За предсједника Изборног штаба именован је Бранко Короман, а за замјенике Дамјана Шкипина и Бошко Југовић. У наредном периоду дефинисаће се и кандидатска листа за одборнике у СО Пале.

На састанку је закључено да СНСД у Палама никад није био јачи и да сигурно корача ка изборној побједи.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстПоетско музичко вече „Поезија и песма живота“
Сљедећи текстОдлука ЦИК-а да забрани СДС-у учешће на изборима директан удар на демократију – Реакције