Насловна Вијести Република Српска Данас о приједлозима закона о платама

Данас о приједлозима закона о платама

64
0

Влада Републике Српске требало би на данашњој сједници да разматра Приједлог закона о платама запослених лица у јавним установама у области здравства Српске, према хитном поступку.

Планирано је да буду размотрени и Приједлог закона о платама запослених у јавним службама Републике Српске, према хитном поступку, те Приједлог закона о измјенама Закона о платама запослених у Министарству унутрашњих послова Републике Српске, према хитном поступку

На предложеном дневном реду је Приједлог закона о измјенама Закона о платама запослених у области високог образовања и студентског стандарда Републике Српске, према хитном поступку, Приједлог закона о измјенама Закона о платама запослених у институцијама правосуђа Републике Спрске, према хитном поступку и Приједлог закона о измјенама Закона о платама запослених у основним и средњим школама и ђачким домовима у Републици Српској, према хитном поступку.

Биће размотрени и Приједлог закона о измјени Закона о платама запослених у области културе Републике Српске, према хитном поступку, као и Приједлог закона о измјенама Закона о платама запослених у органима управе Републике Српске, по хитном поступку.

Влада ће разматрати Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о премјеру и катастру Републике Српске.

На сједници би требало да буде размотрена и информација о обезбјеђивању бесплатних уџбеника за ученике основних школа за школску 2022/2023. години, приједлог одлуке о измјенама и допунама одлуке о одређивању приоритетних пројеката из Програма јавних инвестиција Републике Српске за финансирање из буџета у овој години, са расподјелом средстава, као и приједлог одлуке о измјени одлуке о усвајању Акционог плана запошљавања у Српској за ову годину.

Након сједнице, која је заказана у 8.30 часова, предвиђено је саопштење.
Фотографије и кадрови са сједнице медијима ће бити достављени посредством „ветрансфер“ линка.

ИЗВОРсрна
Претходни текстБрој жртава земљотреса достигао 1.500
Сљедећи текстЦвијановићева у Власеници, Хан Пијеску и на Палама