Насловна Најновије Додик: Национални стадион у Сурчину – знак националног поноса

Додик: Национални стадион у Сурчину – знак националног поноса

50
0

Предсједник Републике Српске Милорад Додик, рекао је на церемонији почетка радова на изградњи Националног фудбалског стадиона у Сурчину, да је овај спортски објекат знак не само грађевинског успјеха, него и националног поноса.

Додик је истакао да је Република Српска поносна на Србију увијек када гради, јер то доживљава и као своје.

„На овај стадион, када буде изграђен, многи наши људи из Републике Српске доћи ће да навијају за нашу репрезентацију“, рекао је Додик.

Он је истакао да на овај начин Србија показује способност да у тешким изазовним временима и сложеним политичким околностима иде даље, гради и иза себе остави монументалне објекте, од ауто-путева до дизања укупног стандарда, а сада је на ред дошао и национални стадион.

Додик је рекао да је важно истаћи да је све ово реззултат успјешног тима који води предсједик Србије Александар Вучић, који никада не одустаје.

„Овај стадион ће бити епицентар наших спортских и репрезентативних достигнућа, а и оних других који ће се овдје организовати. Зато желим успјех Србији да настави да се развија и гради, те да успије у свему што је визија Вучића“, навео је Додик.

Он је нагласио да без визије нема ни остварења, ни напора нације да се окрене правим друштвеним и политичким циљевима.

„Србија показује способност и Србија је спремна. Ово није само грађевинско дјело, ово је и способност да пројектујете, издате дозволе, имате контролу и урадите све што је потребно“, рекао је Додик.

Он је честитао Вучићу, његовом тиму и Србији, Републици Српској, свим Србима гдје год се налазе и свим добрим људима без обзира којој вјери или нацији припадају који ће овдје долазити да уживају у спектаклима.

Предсједник Српске је изразио захвалност и великим пријатељима из Кине, који показују способност и жељу да граде заједно са Србијом и Српском.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстВучић: Гласање о резолуцији о Сребреници између 13. и 17. маја
Сљедећи текстВучић: Нијемци воде бруталну кампању за пријем Приштине у Савјет Европе