Насловна Најновије Додик: Полиција Српске најорганизованија полицијска структура у БиХ (Видео)

Додик: Полиција Српске најорганизованија полицијска структура у БиХ (Видео)

50
0
Полиција Републике Српске најорганизованија полицијска структура у БиХ, док остале трпе све оне слабости које има БиХ, истакао је предсједник Српске Милорад Додик.
 

– Ови припадници, су људи који су виосоко мотивисани да бране стабилност и сигурност у Српској, сваког њеног грађанина, без обзира на националну припадност – рекао је Додик.

Додик је додао да је МУП Српске показао висок степен обучености својих припадника. 

– Зукану Хелезу и другим непријатељима Републике Српске не би препоручио да ишта предузимају против ње. Увијек смо за политички дијалог у БиХ и спремни да бранимо и чувамо сигурност у Републици Српској – рекао је Додик новинарима након посјете Центру за обуку МУП-а Српске.

Он је додао да Српска данас може бити поносна на остварене резултате полиције у свим сегментима, те нагласио значај постојања МУП-а Републике Српске, као једине преостале структуре која чува јавни ред и мир, али и безбједност грађана, након разваљивања Војске Републике Српске.

Додик је додао да је Република Српска простор са најмање кривичних дјела, али и упозорио да је присутна изражена опасност од екстремних исламских фундаменталиста, који су дио „Исламске државе“, а којих је више од стотину у БиХ.

– То су само `спавачи`, они нису промијенили своју идеологију, али ми морамо остати будни и осигурати нашу стабилност и безбједност – рекао је Додик.

ИЗВОРРТРС
Претходни текстТрново, одржан традиционални Петровдански шаховски турнир (Видео)
Сљедећи текстВишковић: Биће настављена улагања у опрему и кадар (Видео)