Насловна Најновије Додик: Размишља се о изградњи још репрезентативних објеката Српске у Источном Сарајеву

Додик: Размишља се о изградњи још репрезентативних објеката Српске у Источном Сарајеву

72
0
Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да се, осим Административног центра Републике Српске у Источном Сарајеву, размишља о изградњи још репрезентативних објеката у овом граду који треба да служе за потребе Владе, њених службеника и републичких функционера.

– Вријеме је чак да се размишља да се направи још репрезентативних објеката у Источном Сарајеву, који треба да служе за потребе Владе, њених службеника и републичких функционера – рекао је Додик новинарима у Зворнику, коментаришући питање зашто само четири посланика из Српске ноћи у том административном центру у Источном Сарајеву.

Он је истакао да увијек борави у Административном центру Републике Српске у Источном Сарајеву, да тамо држи састанке и ноћи управо у том центру.

– Да ли неко хоће или неће /ту да ноћи/, то је њихов избор. То је Влада Републике Српске изградила за те намјене и не знам зашто је то некоме проблем. Мислим да смо каснили много година што то прије нисмо направили – рекао је Додик.

Он је истакао да нема државе која нема такве објекте, уређен тај систем односа, своје репрезентативне канцеларије.

– Дакле, покушавају стално да одрже неке теме на глупостима ко спава или не спава. Дакле свима тамо стоји на располагању да тамо спавају, а ја немам намјеру да контролишем ко спава тамо, а ко не спава – рекао је Додик.

Он је подсјетио да су посланици 15 или 20 година спавали по бензинским пумпама и другим објектима, што је било понижење за Републику Српску.

ИЗВОРсрна
Претходни текстДејвис куп: Србија против Норвешке
Сљедећи текстВучић: Српски младић избоден ножем на Косову и Метохији