Насловна Најновије Додик: Спремали су моју и Вучићеву ликвидацију

Додик: Спремали су моју и Вучићеву ликвидацију

115
0

Предсједник Републике Српске Милорад Додик, рекао је за Срну, да је имао податке да је Обавјештајно-безбједносна агенција БиХ планирала његову и ликвидацију предсједника Србије Александра Вучића, те да се у Сарајеву тако поступа с онима који не дијеле политичке ставове Бошњака.

„Они су Обавјештајну службу и оног Осмицу /Османа Мехмедагића/ инструментализовали дотле да направе оперативни план ликвидације мене, Александра Вучића и других људи који сметају бошњачким интересима“, рекао је Додик у првој епизоди подкаста СРНЕ, која ће бити емитована сутра у 10.00 часова.

Говорећи о предстојећим изборима, истакао је да непријатељи Српске чекају исход гласања и на тај начин оцјењују његову политичку снагу, али је додао да не сумња у побједу СНСД-а.

„Добићемо Бањалуку, Бијељину и Теслић. У Источној Илиџи имамо одличну ситуацију. Одржаћемо све општине гдје смо да сада имали побједу. Већ намјештамо озвучење за славље које ћемо имати те ноћи“, истакао је Додик, који је и предсједник СНСД-а.

Предсједник Српске говорио је, између осталог, о стању у медијима, исходу суђења у Сарајеву, притисцима на Републику Српску, предстојећим локалним изборима и приватном животу.

Подкаст ће бити доступан корисницима нашег сервиса, на Јутјуб каналу Срне и друштвеним мрежама.

ИЗВОРсрна, фото илустрација Инстаграм
Претходни текстПочео приказ способности Војске, присутни званичници Српске и Србије (ФОТО)
Сљедећи текстПреминула глумица Радмила Живковић