Насловна Вијести Република Српска Додик: Ћирковић исписала златне странице у историји српског спорта

Додик: Ћирковић исписала златне странице у историји српског спорта

73
0

Предсједник Републике Српске Милорад Додик честитао је Сари Ћирковић и тренеру Мирку Ждралу освајање златне медаље на Свјетском првенству у боксу у Шпанији.

– Од срца честитам нашој Сари Ћирковић и тренеру Мирку Ждралу освајање златне медаље на Свјетском првенству у боксу у Шпанији. Овим изузетним успјехом, наступајући за репрезентацију Србије, исписали сте златне странице у историји српског бокса и на најбољи начин представили Републику Српску и Србију – навео је Додик на Инстаграму.

Истакао је да су показали да за њих не постоје границе. 

– Увјерен сам да су пред вама нове побједе и успјеси. С одушевљењем смо пратили ваше борбе и побједе, које су вас довеле до титуле свјетског првака. Ви сте најбољи и највећи амбасадори Републике Српске и увијек ћете имати подршку институција. Желим вам добро здравље, срећу на личном плану и да у времену које долази наставите да постижете врхунске резултате на понос свих нас – истакао је Додик.

Сара Ћирковић, репрезентативка Србије и члан Боксерског клуба „Обилић“ из Зворника, постала је свјетски шампион у боксу након што је у финалу Свјетског првенства побиједила Софи Винтер Росхауг из Данске

ИЗВОРГлас Српске
Претходни текст„Пулс града“, РТВИС, 25.11.2022. (ВИДЕО
Сљедећи текстПослије пуцњаве у Хоргошу приведено више од 800 миграната