Насловна Најновије Драган Стојковић Пикси дочекан овацијама у Јапану

Драган Стојковић Пикси дочекан овацијама у Јапану

250
0

Више од 57.000 навијача овацијама је синоћ поздравило селектора Србије Драгана Стојковића Пиксија на Националном стадиону у Токију уочи меча 22. кола јапанске Џеј лиге против Нигате, саопштио је Фудбалски савез Србије.

– Тешко је препричати, може се само доживјети. Ма неописиво, то је таква част и привилегија због које могу само да будем захвалан и вјечно почаствован – укратко је препричао Стојковић како је дочекан у Токију.

Стојковић, који је легенда у Јапану, појавио се уочи меча између Нагоје и Нигате (1:0), поводом 30 година од оснивања Џеј лиге.

Утакмица је била посвећена Стојковићу, који је на овом сусрету извео почетни ударац.

Утакмици је присуствовало више од 57.000 навијача, а оборен је и рекорд у броју продатих улазница на првенственом мечу у Јапану.

– Многи су хтјели и покушали да добију фотографију, потпис, али и то је била привилегија само за одабране – 100 ВИП улазница за које је морало да се издвоји неколико хиљада евра омогућили су присуство специјалној зони гдје су са селектором Стојковићем имали могућност да се сликају, размијене по неку рјеч и добију успомену за сва времена – наводи се на званичном сајту ФСС-а.

Стојковић (58) је играо за Нагоју од 1994. до 2001. године, а био је тренер овог клуба од 2008. до 2013. године.

ИЗВОРтанјуг
Претходни текстВучић: Србија и Српска никада неће заборавити убијену дјецу на Петровачкој цести
Сљедећи текстНаранџасто упозорење за надолазеће невријеме у Словенији