Насловна Најновије Др Пејић и др Радоња на конгресу ОРЛ- хирургије главе и врата

Др Пејић и др Радоња на конгресу ОРЛ- хирургије главе и врата

103
0

Љекари ЈЗУ Болница „Србија“ са Одјељења ОРЛ и ЦФХ, др Ђорђе Пејић, специјалиста оториноларингологије и др Милан Радоња, специјалиста оториноларингологије учесници су 13. балканског конгреса оториноларингологије – хирургије главе и врата и 3. Конгреса ОРЛ- хирургије главе и врата асоцијације централне и западне Азије који се одржава у Истанбулу од шестог од осмог јуна 2024. године.

Напредак у оториноларингологији и хирургији главе и врата је тема која је обезбједила релевантност састанка за делегате из земаља Балкана, земаља Централне и Западне Азије и целог света.

Конгресни формат укључује главна предавања, симпозијуме, округле столове, панел дискусије, видео сесије. Овај догађај ће окупити на истом мјесту и у исто вријеме научнике и клиничаре из различитих земаља, што ће омогућити размјену искустава и идеја, склапање нових пријатељстава и сарадњу.

Из болнице „Србија“ истичу да су поносни што су љекари ове здравствене установе учесници овог значајног конгреса и што континуирано прате све савремене смјернице клиничке праксе које свакодневно примјењују у болници „Србија“.

ИЗВОРртвис
Претходни текстУтјешне награде за учеснике конкурса “Романија – херојски завичај романијских бригада“
Сљедећи текстБолница „Србија“ и Универзитетска болница Медипол Мега настављају сарадњу