Насловна Најновије За Љетни фестивал „Фејс 2024“ обезбијеђен бесплатан превоз из Сарајева

За Љетни фестивал „Фејс 2024“ обезбијеђен бесплатан превоз из Сарајева

49
0

За Љетни фестивал „Фејс 2024“, који ће на Јахорини и Равној планини бити одржан од петка до недјеље, односно од 28. до 30. јуна, обезбијеђен је бесплатан превоз из Сарајева.

Сви гости који резервишу хотелски смјештај имају бесплатан улаз на све садржаје Фестивала, чији програм укључује панорамску вожњу гондолом, педалину на језеру, зип-лајн, скај-дајв, најдужи боб на шинама у југоисточној Европи, адреналински парк, те богат музички и гастро програм, саопштено је из Пројекта USAID туризам.

За дневне госте Фестивала обезбијеђен је бесплатан превоз од Сарајева, испред Земаљског музеја, до Јахорине, и то у петак, 28. јуна, полазак у 18.00 часова, а повратак у 1.00 час, док је наредног дана полазак у два термина у 14.00 и 16.00 часова, а повратак у 20.00 и 1.00 час.

Полазак у недјељу, 30. јуна, је у 11.00, а повратак у 14.00 часова.

FEJS Fest - Ljeto na vrhu svijeta! [28 - 30.06.] - RIO priče sa putovanja

„Влада САД, путем пројекта УСАИД туризам, подржава реализацију Љетног фестивала `Фејс`, јер догађаји попут овог подстичу развој љетног туризма на планинама у БиХ путем мноштва садржаја који ће привући првенствено локалне и регионалне, али и међународне туристе“, истакнуто је у саопштењу.

Програм фестивала налази се на веб адреси https://uhjahorina.com/fejs .

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстАјмо сви !!! Пренос утакмице Србија – Данска на Тргу Републике Србије
Сљедећи текстУ понедјељак промоција романа “Ратна позорница“