Насловна Најновије Због пожара у Палама ванредна сједница СО Пале

Због пожара у Палама ванредна сједница СО Пале

242
0

Синоћ су у Палама изгорјела два аутомобила. Полиција и ватрогасци су одмах по пријави изашли на лице мјеста. Пожар је локализован, а полиција још врши увиђај.

Вандалски чин осудио је и први човјек паљанског Парламента. Стефан Стајчић каже да је забринут догађајем који је резултирао паљењем два аутомобила.

“Ово неприхватљиво д‌јело наноси штету како појединцима чији су аутомобили уништени, тако и нарушава осјећај сигурности. Као предсједник Скупштине општине Пале, желим истаћи да ћемо сви заједно, у сарадњи са надлежним органима, уложити максималне напоре како бисмо идентификовали починиоце овог кукавичког чина и осигурали да одговарају пред законом. Не смијемо толерисати никакво насиље нити застрашивање у нашој општини. Позивам све грађане да остану смирени, а тражимо од Министарства унутрашњих послова Републике Српске да уложи максималне напоре како би ова нед‌јела била што прије разријешена, а починиоци ухапшени и процесуирани” – изјавио је Стефан Стајчић, предсједник СО Пале.

Сазнајемо и да ће сутра бити одржан састанак са шефовима клубова, а ванредна сједница СО Пале у сриједу у 9.00 часова са освртом на безбједносну ситуацију у Палама.

ИЗВОР369portal.rs
Претходни текстМотивационо предавање Ненада Гугла „Човјеково кретање напријед и навише“ (Видео)
Сљедећи текстНа подручју Сарајевско-романијске регије регистрована 273 обољела од мултипла склерозе (Видео)