Насловна Најновије Изборна скупштина СДС-а 11. јуна у Бањалуци

Изборна скупштина СДС-а 11. јуна у Бањалуци

156
0

Изборна скупштина СДС-а на којој ће бити изабрано ново руководство биће одржана 11. јуна у Бањалуци.

Вршилац дужности предсједника СДС-а Милан Миличевић изјавио је након сједнице Предсједништва ове странке, да ће на Изборној скупштини у јуну бити изабран предсједник и чланови Главног одбора СДС-а.

– Након те скупштине иде формирање свих органа странке и тиме ће комплетан процес унутарстраначких избора бити завршен – рекао је Миличевић.

Миличевић је навео да је на сједници страначког Предсједништва разговарано и о декларацији о заштити државне имовине Републике Српске коју СДС припрема и планира да предложи на сједници Народне скупштине Српске.

Он је истакао да је данас на сједници потврђено да ће СДС предложити измјене и допуне Закона о сукобу интереса, те измјене Закона о ПДВ-у, расподјели дохотка и Управи за индиректно опорезивање.

Миличевић је, коментаришући оснивање Народног фронта и „прелетаче“, рекао да сви који прелазе из странке у странку то раде само због личних интереса.

– То говори о карактеру људи који се тиме баве. То је ствар карактера и политичког морала, који је код нас на најнижим гранама – оцијенио је Миличевић и додао да ће СДС бити осовина која ће понудити окупљање свих „здравих“ опозиционих снага у Републици Српској.

ИЗВОРСрна
Претходни текстИсточна Илиџа: Оптужница због насиља над супругом и наношења тешких повреда дјетету
Сљедећи текстКЦ Пале: Одиграна представа “Прича о другарству” (Видео)