Насловна Најновије Испитани осумњичени за напад на Новитовића, браниће се са слободе

Испитани осумњичени за напад на Новитовића, браниће се са слободе

51
0
Поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука испитао је три лица осумњичена за напад на вршиоца дужности директора Шумског газдинства „Дрина“ из Сребренице Милана Новитовића након чега су пуштена и браниће се са слободе.
 

– С обзиром на то да нису испуњени законски разлози за одређивање мјере притвора, осумњичена лица су након испитивања пуштена и у наставку кривичног поступка браниће се са слободе – саопштено је из Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Тужилац је испитао осумњичене због почињеног кривичног дјела насилничко понашање.

У саопштењу се наводи да је Окружном јавном тужилаштву Бањалука јуче Полицијска управа Градишка доставила извјештај против К.С. /46/ из Бијељине, К.П. /56/ из Градишке и К.М. /53/ из Градишке.

К.С. је осумњичен за кривично дјело насилничко понашање, К.П. за насилничко понашање у стицају са кривичним дјелом угрожавање сигурности, а К.М. за насилничко понашање у стицају са кривичним дјелом оштећење и одузимање туђе ствари.

Ова три лица су осумњичена да су у сриједу, 7. августа, око 14.15 часова, на ауто-путу Бањалука-Градишка починила кривична дјела на штету Н.М.

Два лица из Градишке и лице из Бијељине ухапшена су јуче у Градишци јер се доводе у везу са нападом на Новитовића.

ИЗВОРртрс
Претходни текстУ Будви проглашена епидемија морбила
Сљедећи текстСО Пале: Усвојен Нацрт ребаланса буџета у износу од 28.850.000 КМ (Видео)