Насловна Најновије Историјски корак за фудбал у Источном Сарајеву – Потписан уговор о сарадњи...

Историјски корак за фудбал у Источном Сарајеву – Потписан уговор о сарадњи ФК Црвена Звезда и ФК Славија! (Фото)

78
0

ФК Славија из Источног Сарајева потписао уговор о пословно-техничкој сарадњи са једним од највећих фудбалских клубова у региону, ФК Црвена Звезда.

Овај значајан корак је остварен у оквиру Свесрпских дана, са циљем оснаживања односа клубова и институција из Републике Српске и Србије и представља огроман искорак у повезивању са Матицом. Споразум је у име ФК Славија потписао градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић у пратњи руководста општине Источно Ново Сарајево на чијој територији и егзистира ФК Славија.

„ФК Славија, клуб са дугом и поносном историјом, основан је давне 1908. године и кроз своје постојање прошао је многе изазове и успоне. Данас, стојећи раме уз раме са Црвеном Звездом, једним од најтрофејнијих клубова у Европи, наш клуб добија нову снагу и мотивацију за будуће успјехе. Црвена Звезда, свјетско име у фудбалу, са својом богатом историјом и бројним интернационалним успјесима доноси своје искуство, знање и подршку нашем клубу и ова сарадња представља заиста огроман корак напријед за Славију и цијели град,“ истакао је начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић 

Према Катићевим ријечима од данас, заједничким снагама крећу ка новим побједама и јачању фудбалске сцене у Источном Сарајеву.

„Као начелник општине, изузетно сам поносан што смо дио овог историјског тренутка. Ово је доказ да када радимо заједно и када подржавамо једни друге, можемо постићи велике ствари, а наша визија о развоју спорта и оснаживању младих талената сада постаје стварност,“ закључио је Катић.

 

ИЗВОРРтвис
Претходни текстДодик и Вучић ветеранима: Хвала вам што сте одбранили Републику Српску
Сљедећи текстВељко Квргић ученик генерације Основне школе „Јован Дучић“ у Касиндолу