Насловна Најновије Источно Сарајево: Презентација за пољопривредне произвођаче

Источно Сарајево: Презентација за пољопривредне произвођаче

70
0

Презентација правилника о условима и начину остваривања новчаних подстицаја за развој пољопривреде биће одржана данас у Источном Сарајеву, а пољопривредни произвођачи ће моћи да добију информације које критеријуме морају да испуне уколико желе да аплицирају.

Заинтересованим пољопривредницима биће представљени Правилник о условима и начину остваривања новчаних подстицаја за развој пољопривреде и села за 2023. годину и Правилник о условима и начину остваривања новчаних подстицаја за капиталне инвестиције у пољопривредној производњи за текућугодину, објављено је на интернет страници Градске управе.

Презентација је предвиђена за пољопривреднике из Источног Новог Сарајева и Источне Илиџе, али ће моћи да јој присуствују и заинтересовани пољопривредници из осталих општина са подручја Источног Сарајева, који нису имали прилику да учествују у претходним презентацијама одржаним у локалним заједницама.

Презентацију организује Ресор за пружање стручних услуга у пољопривреди Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, у сарадњи са Аграрним фондом града Источно Сарајево.

Презентација ће бити одржана у 12.00 часова у скупштинској сали Градске управе.

ИЗВОРсрна, фото РТВИС
Претходни текстСвечана сједница поводом 30 година града Источно Сарајево
Сљедећи текстУ Српској рођено 12 беба