Насловна Најновије И сутра промјенљиво и топло

И сутра промјенљиво и топло

57
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ, сутра се очекује топло и промјенљиво вријеме, уз смјену сунчаних и облачних интервала и повременом слабом кишом или краткотрајним пљусковима.

Ујутро ће бити умјерено до претежно облачно, а на сјеверу и западу понегдје слаба киша, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана топло и промјенљиво, уз смјену сунчаних и облачних периода и повремено слабу кишу или краткотрајне пљускове, а на југу током већег дијела дана претежно сунчано уз постепено наоблачење током вечери.

Јутарња температура ваздуха биће од 11 до 16, у вишим предјелима од седам, а дневна од 23 до 28, у вишим крајевима од 17 степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, западни и сјеверозападни, а у Херцеговини југозападни.

Температура ваздуха измјерена данас у 14.00 часова: Бјелашница седам, Дрвар 13, Калиновик 14, Бихаћ 15, Хан Пијесак и Чемерно 16, Ливно 17, Соколац, Гацко и Мркоњић Град 18, Кнежево и Сански Мост 19, Билећа, Нови Град, Приједор и Рудо 20, Вишеград, Рибник, Бугојно, Сарајево и Широки Бријег 21, Бањалука, Сребреница и Фоча 22, Шипово, Зворник и Неум 23, Србац и Тузла 24, Бијељина и Мостар 25, Градачац 26, Добој и Зеница 27.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстЈака киша и лед у Бањалуци
Сљедећи текстФоча: Тражио печурке нашао лане