Насловна Најновије Катић и Тодоров о подршци општини Источно Ново Сарајево

Катић и Тодоров о подршци општини Источно Ново Сарајево

74
0

Стална и неисцрпна помоћ Србије општини Источно Ново Сарајево и Републици Српској, била је централна тема сусрета амбасадора Србије у БиХ, Ивана Тодорова и начелника ове општине Јована Катића.

„Србија увијек чврсто стоји као подршка у повезивању наших земаља, помоћи дјеци и образовању и подршци српском народу с ове стране Дрине, што и те како цијенимо и представља веома значајну подршку“, рекао је Катић након састанка.

Катић је указао на значај подршке овој локалној заједници, која биљежи изузетан раст броја становника кроз досељавање и рађање дјеце и на стратешку важност опстанка српског народа на овом локалитету, саопштено је из општине Источно Ново Сарајево.

„Након продуктивних договора и размјене идеја, и овим путем захваљујем новоименованом амбасадору што је међу првим посјетама обишао Источно Ново Сарајево и град Источно Сарајево, а изузетно се радујемо договореним пројектима и наставку сјајне сарадње са амбасадом и руководством Србије“, рекао је Катић.

 

Данашњем састанку у општини Источно Ново Сарајево, присуствовала је и министар савјетник у Амбасади Србије у БиХ Наташа Ђорђевић.

ИЗВОРсрна
Претходни текстОбиљежен Свјетски дан заштите животне средине у Источној Илиџи, РТВИС, 05.06.’24. (ВИДЕО)
Сљедећи текстНацртом закона о боравишној такси предвиђено укидање паушала, РТВИС, 05.06.’24. (ВИДЕО)