Насловна Најновије Клизави коловози, магла и поледица преко превоја

Клизави коловози, магла и поледица преко превоја

151
0

Магла јутрос смањује видљивост на подручју Мркоњић Града, Бијељине, Источног Сарајева и Бањалука, вози се по мокрим и клизавим коловозима, а преко превоја могућа је поледица, саопштено је из Ауто-мото савеза /АМС/ Српске.

На магистралном путу Шуица-Ливно, преко превоја Борова Глава, возачи су упозорени на учестале изласке дивљих коња на коловоз.

Због оштећења моста преко ријеке Буковице у мјесту Горњи Подградци и оштећења моста преко ријеке Јабланице у мјесту Совјак, на локалним путевима је обустављен саобраћај и преусмјерен на алтернативне путне правце.

Радови се изводе на магистралном путу Градишка-Нова Топола-Клашнице, Соколац-Подроманија, Бањалука-Српске Топлице, Брод на Дрини /Фоча/-Хум /Шћепан Поље/, Челинац-Котор Варош, Приједор-Стара Ријека, Приједор-Козарац, у тунелима Чељиговићи на магистралном путу Лапишница-Љубогошта и у тунелу Стамболчић на путу Пале-Подграб, на магистралном путу код Добоја гдје је у току градња ауто-пута.

Измјене у саобраћају су и на путевима Стари Угљевик-Главичице, у рејону Старог Угљевика, Србац-Горња Вијака–Разбој, Разбој-Тедин Хан и Тедин Хан-Теслић, Фоча-Горажде у Филиповићима, Језеро-Шипово, Укрина-Горња Вијака и Брод на Дрини-гранични прелаз Хум/Шћепан Поље, као и на правцу Лакташи-Србац.

Због оштећења моста на локалном путу у Горњим Орловцима на подручју града Приједора обустављен је саобраћај до краја године.

Деминерски радови изводе се на путу Поље-Подновље, у мјесту Горњи Божинци, подручје града Дервента, због чега долази до повремених обустава саобраћаја.

У ФБиХ се радови изводе на путним правцима Сарајево-Вогошћа, Живинице-Ступари И на дионици ауто-пута Зеница сјевер-Зеница југ и на путу Јајце-Доњи Вакуф у тунелу Скела.

На граничним прелазима јутрос нема дужих задржавања. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстНајављена искључења електричне енергије у Фочи, Палама и Сокоцу
Сљедећи текстСрпска богатија за 25 беба