Насловна Најновије Кнежевић: Хвала спонзорима и коспонзорима резолуције о Сребреници, јер су нас ујединили

Кнежевић: Хвала спонзорима и коспонзорима резолуције о Сребреници, јер су нас ујединили

56
0

Најприје желим захвалим спонзорима и коспонзорима резолуције о Сребреници, јер су нас ујединили у овом злокобном времену, рекао је на заједничкој сједници влада Српске и Србије предсједник ДНП-а и посланик у Скупштини Црне Горе Милан Кнежевић.

– Након референдума у Црној Гори ми се суочавамо са нестанком, протјеривали су нам из уџбеника српске владике и писце, признавали тзв. Косово, заборављајући да смо некад заједно извојевали побједе. Хтјели су да нас натјерају да је срамота да се изјасните као Србин, а Влади Црне Горе не можете добити ни мјесто ложача котлова – навео је Кнежевић.

Истакао је да се поноси  чињеницом што је Србин из Црне Горе и Зете.

Додао је да је поносан што је на референдуму гласао за државну заједницу са Србијом.

– Наше битке тек почињу. Што се тиче пописа становништва стиче се утисак да је рађен у Кини и Индији. Желим да подрђите нашу иницијативу о потписивању споразума са Србијом о двојном држављанству. Нек они спонзори и коспонзори настављају да их доносе, ми емо се још снажније и још јаче скупљати. Хвла Вучићу што смо дио овог националног тројства, уз поруку живјела Србија, живјела Српска, нека је вјечна Србија – рекао је Кнежевић.

ИЗВОРртрс
Претходни текстПатријарх Порфирије: Печат српског народа је његова духовност
Сљедећи текстУ Требињу 24. Мото скуп