Насловна Најновије Кошаркаши Партизана и навијачи црно-бијелих се опростили од Дејана Милојевића

Кошаркаши Партизана и навијачи црно-бијелих се опростили од Дејана Милојевића

200
0

Утакмица 18. кола АБА лиге између Партизана и Меге почела је вечерас одавањем почасти прерано преминулом Дејану Милојевићу, некадашњем кошаркашу „црно-бијелих“ и дугогодишњем тренеру Меге.

На дијелу трибине гдје су смјештени највјернији навијачи Партизана истакнути су транспаренти са именом и ликом Милојевића.

Клуб је пред почетак утакмице на златну столицу у Арени поставио дрес са бројем 13 и оставио бијелу ружу у част Милојевића.

Прије почетка утакмице пуштен је видео клип са најљепшим потезима и кошевима Милојевића у дресу „црно-бијелих“.

Услиједио је вишеминутни аплауз и скандирање Милојевићевог имена навијача, којих је вечерас у београдској Арени било више од 21.000.

Затим је пред сам почетак утакмице одржан минут ћутања.

Међу бројним пријатељима и родбином Дејана Милојевића био је и Душко Вујошевић, његов тренер из времена док је био играч Партизана.

Ту су били и његови некадашњи саиграчи и пријатељи, бивши кошаркаши Веселин Петровић, Ратко Варда, Лука Богдановић, Предраг Шупут, Миленко Тепић, Новица Величковић, Мирослав Берић, Саша Павловић, Златко Болић, Вуле Авдаловић…који су носили црни дрес са бројем 13.

Милојевић је преминуо у Сједињеним Америчким Државама 17. јануара, у 47. години, а датум сахране у Београду биће накнадно објављен.

ИЗВОРРтрс
Претходни текст„Пулс града“ 22.01.2024. (ВИДЕО)
Сљедећи текстПромјенљиво облачно уз сунчане периоде