Насловна Најновије Миличевић данас на конференцију за новинаре у Бањалуци; Миличевић тврди да странци,...

Миличевић данас на конференцију за новинаре у Бањалуци; Миличевић тврди да странци, СНСД и ЦИК покушавају да забране рад СДС

57
0

Предсједник СДС-а Милан Миличевић одржаће данас конференцију за новинаре у Бањалуци.

Конференција ће бити одржана у просторијама Градског одбора СДС-а у 14.00 часова, најављено је из ове странке.

Централна изборна комисија /ЦИК/ БиХ одбацила је пријаву Српске демократске странке /СДС/ за учешће на локалним изборима у октобру.

Миличевић је рекао раније да је одлука ЦИК-а којом је онемогућила излазак на изборе један од најтежих удараца у историји странке, али да ће упркос различитим опструкцијама изаћи на изборе.

Миличевић тврди да странци, СНСД и ЦИК покушавају да забране рад СДС

Одлука Централне изборне комисије БиХ је један од најтежих удараца у историји СДС. Овом одлуком нам је, након 34 године, практично онемогућено учешће на свим изборима, рекао Миличевић.

„IZLAZIMO NA IZBORE“ Miličević tvrdi da stranci, SNSD i CIK pokušavaju da zabrane rad SDS

Он је додао да СНСД већ 20 година сатанизује СДС као издајничку странку Запада, а сада је очигледно да је СДС једина странка којој је Запад, уз помоћ СНСД, онемогућио учешће на изборима.

-СНСД је преко своје Агенције за банкарство наредио банкама у Републици Српској да СДС не може имати рачун, чиме нас финансијски даве, док ЦИК својим нелегалним одлукама покушава задати завршни ударац – нагласио је Миличевић.

Миличевић је истакао да СДС има план за наступ на изборима.

 

ИЗВОРсрна/ Srpskainfo
Претходни текстЧавошки: Сви Срби да буду под једним кровом, легитиман захтјев за раздруживање од ФБиХ
Сљедећи текстЦвијановић: Миличевићеве изјаве крајње безобразне, не смије да именује стварног кривца па ствара имагинарног