Насловна Најновије Миличевић и Вуковић, стигли до Фоче и прикупили одређени новац за лијечење...

Миличевић и Вуковић, стигли до Фоче и прикупили одређени новац за лијечење Магдалене Влашки

322
0

Синиша Миличевић и Ненад Вуковић из Источног Сарајева, који су јуче ујутро кренули пјешке из Источног Сарајева, већ су стигли до Фоче, гдје ће преноћити у оквиру хуманитарног похода према Манастиру Острог, како би помогли лијечење осмогодишње Магдалене Влашки из Трнова.

Миличевић је рекао Срни, да ће пут од око 200 километара у овом хуманитарном походу, прећи пјешке, како би указали на то да је осмогодишњој дјевојчици из Трнова, која је обољела од малигне болести, неопходна помоћ.

Он је истакао да вјерује у хуманост свих добрих људи.

Миличевић је рекао да их је током цијелог пута пратила киша и да су претходну ноћ преноћили у Добропољу.

„Будући да је константно падала киша, у Добропољу нас је угостио Мима Пржуљ код кога смо преноћили, домаћински нас је угостио и није хтио ништа да нам наплати“, навео је Миличевић.

Он је рекао да су првог дана прикупили више од 200 KМ, да их људи успут поздрављају, дају им подршку и свако донира колико може.

„Људи то чине од срца. Без обзира на лоше временске услове на овом нашем хуманитарном путу све је позитивно и увјерени смо да ће ова позитивна енергија помоћи малој Магдалени да се излијечи“, нагласио је Миличевић и додао да све иде по плану.

Он је рекао да су јутрос кренули око пола шест и да ће наредну ноћ искористити да мало више одморе, али да ће сутра ујутро око 7.00 часова кренути даље.

„Нисмо далеко од границе и колико знам од Шћепан Поља до Пивског манастира има око седам километара, које ћемо успјешно током сутрашњег дана препјешачити“, додао је Миличевић.

Он је изразио наду да их ништа неће спријечити да до Манастира Острог стигну у петак, 19. маја, увече, како су и планирали, и да ће њихов хуманитарни поход уродити плодом, односно да ће макар мало помоћи малој Магдалени, да дође до средстава за лијечење.

Миличевић је нагласио да свако ко искаже жељу да помогне, може уплатити новац на жиро рачун који је отворен за ову намјену.

Уплате на рачун могу се извршити и на број 552-000-197-565-8815 у Адико банци на име Зорица Дурсун, Трг Срђана Kнежевића осам, 71220 Трново.

Осмогодишња Магдалена Влашки из Трнова, болује од малигне болести и тренутно је на лијечењу у Kлиничком центру Србије у Београду, након чега би лијечење требало да настави у иностранству, за шта је потребно прикупити око 300.000 евра.

ИЗВОРсрна
Претходни текстМаск: Сорош је мутант који мрзи човјечанство
Сљедећи текстДр Симић 19. маја у Болници “Србија”