Насловна Најновије М:тел донирао компјутере Електротехничком факултету у Источном Сарајеву

М:тел донирао компјутере Електротехничком факултету у Источном Сарајеву

209
0

Kомпанија „М:тел“ данас је Електротехничком факултету Универзитета у Источном Сарајеву, донирала рачунарску опрему која ће побољшати услове студирања.

Декан Електротехничког факултета Божидар Поповић, захвалио је компанији „М:тел“ на овој вриједној донацији која се састоји од 10 рачунара са процесорима седме генерације, које ће користити њихови студенти у току свог образовања.

„Ово је потврда наше добре сарадње, јер смо прошле године добили и `М:тел` учионицу, најбољу у региону, а сада нам донирају нове рачунаре како би побољшали услове за рад свих наших студената“, истакао је он.

Поповић је захвалан што је „М:тел“ одабрао њихов факултет за сарадњу и да у овој компанији имају пријатеља и стратешког партнера из привреде, који је лидер што се тиче телекомуникација на простору БиХ и региона.

„Наши студенти имају могућност, да поред стипендирања, по завршеном студирању добијају послове у `М:телу` само захваљујући свом знању које су стекли на нашем факултету и ми смо им неизмјерно захвални због тога“, нагласио је он.

Извршни директор за технику компаније „М:тел“ Милан Алексијевић, истакао је да су данашњом донацијом потврдили дугорочну сарадњу са Електротехничким факултетом Универзитета у Источном Сарајеву, која је стратешка и даље ће се само продубљивати кроз донације и стипендије за најбоље студенте овог факултета.

„И даље смо посвећени нашој сарадњи кроз заједничке пројекте“, рекао је он.

Студент прве године Електротехничког факултета Ања Башевић се захвалила компанији „М:тел“, што ће им овом донацијом олакшати студирање.

ИЗВОРсрна
Претходни текстИсточна Илиџа: По потјерници ухапшено лице из Сарајева због дроге
Сљедећи текстЗбог крађе бицикла ухапшено лице из Кантона Сарајево