Насловна Најновије МУП прати ситуацију, биће сачувана безбједност Српске

МУП прати ситуацију, биће сачувана безбједност Српске

167
0

Министар унутрашњих послова Републике Српске Синиша Каран изјавио је да МУП предузима све неопходне активности када је ријеч о мигрантима и учиниће све да сачува укупну безбједност у Српској.

– Већ неколико година предузимамо мјере не само када је ријеч о мигрантима, него и на планском стратешком приступу у оквиру наших институција, али и у сарадњи са другим – рекао је Каран.

Одговарајући на питање да ли ће бити повећан степен безбједности као у ЕУ због миграционих притисака, али и ситуације на Блиском истоку, Каран је рекао да се прати ситуација и да ће у складу са сазнањима бити предузете адекватне мјере за одржавање безбједности у Српској.

– У складу са сазнањима којима располажемо и која размјењујемо са другима, предузећемо адекватне мјере за одржавање укупне безбједности и стабилности у Републици Српској – рекао је Каран за Срну.

Двадесет екстремистичких џихад ћелија тренутно оперише на Балкану са циљем терористичких напада широм Европе, пренио је италијански лист „Ил темпо“ упозорења обавјештајне службе њихове земље.

ИЗВОРсрна
Претходни текстЧланови клуба „Озон“ на такмичењу у Дубровнику освојили седам медаља
Сљедећи текстСкупштина града Источно Сарајево у петак о нацрту ребаланса буџета за ову годину