Насловна Најновије МУП Србије трага за двије особе због туче на Вождовцу – мушкарац...

МУП Србије трага за двије особе због туче на Вождовцу – мушкарац Ђ.М. преминуо у болници

61
0

Припадници Министарства унутрашњих послова Србије, у Београду интензивно раде на проналаску двије, за сада непознате особе, за које се сумња да су се физички обрачунале са мушкарцем на Вождовцу, који је у Ургентном центру преминуо.

Тијело је предато на обдукцију. Министар у Федерацији БиХ Војин Мијатовић, објавио је на друштвеним мрежама да је у Београду убијен његов млађи брат.

Полиција је одмах по пријави (јуче у 18.20) да су у једном парку на Вождовцу двије особе претукле мушкарца, изашла на лице мјеста, саопштио је МУП Србије.

Припадници МУП-а интензивно раде на утврђивању свих чињеница и околности, као и проналаску осумњичених особа.

Тијело је превезено на Институт за судску медицину ради обдукције.

Mинистар унутрашњих послова Ивица Дачић, рекао је за ТВ Блиц, да се узрок смрти утврђује.

„Отац је изашао, чула се нека галама и када је жена изашла, сазнала је да је имао сукоб са двојицом младића. Одвезен је у Ургентни центар гдје је и преминуо“, рекао је Дачић.

Више јавно тужилаштво у Београду, претходно је саопштило, да је дало налог полицији да идентификује учеснике догађаја и прикупи све непходне податке и обавјештења у вези са догађајем од 26. маја на Вождовцу, након којег је у Ургентном центру у Београду преминуо Ђ. М. 

„Осмо одјељење Управе криминалистичке полиције за град Београд, обавијестило је дежурног тужиоца Вишег јавног тужилаштва у Београду, да је у улици Драгице Кончар на Вождовцу, дошло до физичког сукоба између непознатих лица и Ђ.М., у којем је Ђ.М. задобио повреде главе, након чега је превезен у Ургентни центар, гдје је убрзо преминуо“, наводи се у саопштењу.

Медији наводе да је Ђ. М. покушао да заштити свог малољетног сина од групе хулигана.

Потпредседник СДП-а и федерални министар развоја, подузетништва Војин Мијатовић, огласио се поводом, како наводи, убиства свог млађег брата у Београду.

Поруку у којој се опростио од брата објавио је на друштвеним мрежама.

 
ИЗВОРРТС, фото Аваз.ба
Претходни текстУ протеклих седам дана није потврђено присуство вируса корона
Сљедећи текстФоча, адаптација старог обданишта за потребе центра „Трачак наде“, РТВИС 27.05.’24 (ВИДЕО)