Насловна Uncategorized На појединим дионицама, због радова, вози се успорено, уз повремене застоје

На појединим дионицама, због радова, вози се успорено, уз повремене застоје

211
0

Саобраћај се јутрос на већини путева у РС одвија редовно, по мокрим и влажним  коловозима. На дионицама у усјецима, скрећемо пажњу на повећану опасност од одрона земље и камења на коловоз, а у котлинама, дуж ријечних токова и у вишим предјелима на смањену видљивост због магле или ниске облачности. Због радова и привремене регулације саобраћаја, на појединим дионицама вози се успорено, уз повремене застоје. Возачима савјетујемо максимално опрезнију вожњу, прилагођену стању и условима на путу.

Ради извођења радова на минирању терена, данас, 16.06.2023. године, у времену од 12:00 до 14:00 часова доћи ће до привремене обуставе саобраћаја у трајању од 10 минута на магистралном путу МI-114 Лапишница-Љубогошта, на каменолому “Хан Дервента”, општина Пале.   

Због извођења радова на санацији клизишта саобраћај се на дионици маг. пута Фоча-Горажде у мјесту Филиповићи (на самој линији разграничења), одвија отежано, једном саобраћајном траком (урађеном привременом заобилазницом у дужини 150 метара) уз постављену саобраћајну сигнализацију.Због извођења радова, биће измијењен режим у одвијању саобраћаја на дионици магистралног пута М-I 109 Брод на Дрини 2-Врба у тунелу Чемерно. ( од 01.03. до 01.07.2023. године)   – На мосту Краља Александра у општини Рудо, на путном правцу М II-507 Бродар-граница РС/РСР (Рудо) забрањен је саобраћај за теретна возила укупне масе преко 10 тона, док се за путничка возила ограничава брзина кретања на 20 км/х.-Због бројних одрона и опасности од клизишта, на магистралном путу Брод на Дрини-ГП Хум/Шћепан Поље путничка возила саобраћају отежано, док је за теретна возила саобраћај обустављен.   

На граничним прелазима  нема дужих чекања приликом преласка границе.

ИЗВОРртвис
Претходни текстДанас умјерено до претежно облачно
Сљедећи текстСрпски војвода Петар Бојовић – Ослободилац Београда 1918.