Насловна Најновије На путевима у РС саобраћај редован

На путевима у РС саобраћај редован

63
0

На већини путева у Републици Српској саобраћај се одвија редовно, по претежно сувим и мјестимично влажним коловозима. Скрећемо пажњу на повећану опасност од одрона на дионицама у усјецима, а у котлинама на мјестимично смањену видљивост због магле. На путевима на којима се изводе санациони радови, обавезно је поштовање привремене сигнализације која регулише саобраћај. Возачима савјетујемо опрезну вожњу прилагођену стању и условима на путу.

Због радова на рехабилитацији дионице магистралног пута МI-115, Хан Пијесак 2 – Соклолац, измјењен је режим саобраћаја (од 23.04.2024. до 31.12.2024.).

Због извођења бушачко-минерских радова,вршиће се повремене обуставе саобраћаја на дионици магистралног пута МI-114 Љубогошта-Сумбуловац-Подроманија, на локалитету каменолома „Рогоушићи“ у мјесту Пале, у периоду од 19.04.2024 до 19.07.2024. у трајању од 5-7 минута.

Због оштећења моста, на магистралном путу М7-114 Саставци-Устипрача саобраћај се одвија једном саобраћаном траком, саобраћај регулише привремено постављена саобраћајна сигнализација. На мосту се забрањује саобраћај за возила чија дозвољена маса прелази 12 тона.

 -На магистралном путу M-I 111 (М-18), дионица Брод на Дрини-граница БиХ/ЦГ (Шћепан Поље), забрањен је саобраћај за сва возила чија укупна маса прелази 16 тона.

 На граничним прелазима нема дужих задржавања.

ИЗВОРAMС РС, Фото: РТРС
Претходни текстЈутрос у Републици Српској и Федерацији БиХ умјерено до претежно облачно вријеме
Сљедећи текстСастанак владајуће коалиције у Републици Српској о изборима