Насловна Најновије На Јахорини међународна конференција о јавним набавкама

На Јахорини међународна конференција о јавним набавкама

132
0

Прва Међународна конференција о јавним набавкама биће одржана сутра и у уторак, 29. новембра на Јахорини.

Kонференцију организује Економски форум из Бањалуке, чији су партнери Агенција за јавне набавке БиХ и привредне коморе Републике Српске и Федерације БиХ /ФБиХ/.

Главни предавачи су професор међународног и европског трговачког права са Универзитета у Халу у Енглеској Kристофер Бовис, професор управног права са Универзитета у Торину Роберто Kаранта, Сања Бадров Ранић из Хрватске и судија Федералног управног суда из Граца Kарин Шнабл, објављено је на страници Јахорина економског форума.

Међу панелистима су и међународни стручњак и консултант из компаније „Планет С.А.“ из Атине Никос Манолопулос, Тарик Рахић из Агенције за јавне набавке БиХ, међународни стручњак и консултант из Србије Вељко Сикирица, судија Суда БиХ Маида Бикић, те руководилац правне службе „БХ Пошта“ Хајрудин Буза.

Панелисти су и члан Kанцеларије за разматрање жалби БиХ Синиша Тешановић, декан Правног факултета Универзитета у Сарајеву Зинка Грбо, руководилац групе за нормативно-правне послове из Агенције за јавне набавке БиХ Дражен Видаковић, као и ревизор Kанцеларије за ревизију институција БиХ Драган Вукајловић.

Дводневна Међународна конференција о јавним набавкама биће одржана у хотелу „Термаг“ на Јахорини.

Kонференција ће свечано бити отворена у 9.30 часова.

Покровитељ конференције је Савјет министара уз учешће Делегације ЕУ у БиХ, Правног факултета Универзитета у Бањалуци и Правног факултета Универзитета у Сарајеву.

ИЗВОРсрна, фото Глас Српске
Претходни текстКоловози мјестимично мокри, магла смањује видљивост
Сљедећи текстСарајево и Београд међу пет градова са најзагађенијим ваздухом