Насловна Најновије На Јахорини Међународна конференција о јавним набавкама

На Јахорини Међународна конференција о јавним набавкама

61
0

Прва Међународна конференција о јавним набавкама биће одржана у понедјељак и уторак, 28. и 29. новембра на Јахорини.

Конференцију организује Економски форум из Бањалуке чији су партнери Агенција за јавне набавке БиХ и Привредне коморе Републике Српске и Федерације БиХ /ФБиХ/.

Главни предавачи су професор међународног и европског трговачког права са Универзитета у Халу у Енглеској Кристофер Бовис, професор управног права са Универзитета у Торину Роберто Каранта, Сања Бадров Ранић из Хрватске и судија Федералног управног суда из Граца Карин Шнабл, објављено је на страници Јахорина економског форума.

Међу панелистима су и међународни стручњак и консултант из компаније “Планет С.А.” из Атине Никос Манолопулос, Тарик Рахић из Агенције за јавне набавке БиХ, међународни стручњак и консултант из Србије Вељко Сикирица, судија Суда БиХ Маида Бикић, те руководилац правне службе “БХ Пошта” Хајрудин Буза.

Панелисти су и члан Канцеларије за разматрање жалби БиХ Синиша Тешановић, декан Правног факултета Универзитета у Сарајеву Зинка Грбо, руководилац групе за нормативно-правне послове из Агенције за јавне набавке БиХ Дражен Видаковић, као и ревизор Канцеларије за ревизију институција БиХ Драган Вукајловић.

Дводневна Међународна конференција о јавним набавкама биће одржана у хотелу “Термаг” на Јахорини.

Конференција ће свечано бити отворена у 9.30 часова.

Покровитељ конференције је Савјет министара уз учешће Делегације ЕУ у БиХ, Правног факултета Универзитета у Бањалуци и Правног факултета Универзитета у Сарајеву.

ИЗВОРсрна
Претходни текстКошаркаши Партизана вечерас у Евролиги против Барселоне
Сљедећи текстСвечани пријем поводом ступања на дужност предсједника Српске