Насловна Најновије Нешић данас на Тјентишту

Нешић данас на Тјентишту

92
0
ЗВОРНИК, 17. СЕПТЕМБРА /СРНА/ - Вршилац дужности директора предузећа "Путеви Републике Српске" Ненад Нешић званично је данас увео предузеће "Зворникпутеви" у радове на рехабилитацији магистралног пута Дрињача-Милићи-Власеница

Министар безбједности у Савјету министара Ненад Нешић посјетиће данас Тјентиште код Фоче, које је претходних дана захватио велики шумски пожар, најављено је из ресорног министарства.

„Нешић ће се упознати о тренутној ситуацији на овом подручју и разговарати са ватрогасцима и посадама хеликоптера који гасе пожар из ваздуха“, додаје се у саопштењу.

Из Министарства подсјећају да је на приједлог Нешића, Савјет министара усвојио одлуку о тражењу међународне помоћи за заштиту и спашавање у гашењу пожара, након чега је са министром унутрашњих послова Србије Ивицом Дачићем договорио слање два хеликоптера који су претходна два дана дали велики допринос у гашењу пожара на овом подручју.

Нешић ће Тјентиште посјетити у 11.00 часова, а након упознавања о ситуацији на терену, у 11.30 часова предвиђена је његова изјава за медије.

ИЗВОРсрна
Претходни текстУ Српској рођена 21 беба
Сљедећи текстХеликоптери гасе пожар на подручју НП „Сутјеска“, извиђање терена у току