Насловна Најновије Нови напад на министра безбједности Ненада Нешића у Сарајеву

Нови напад на министра безбједности Ненада Нешића у Сарајеву

738
0

У Сарајеву је данас поново нападнута колона под пратњом, министра безбједности у Савјету министара Ненада Нешића.

Нешић је рекао Срни, да располаже незваничним информацијама да је колону напао бивши или суспендовани федерални полицајац, који је познат као насилна особа која користи опијате.

Он је описао да је нападач био веома насилан.

„Кренуо је према возилу у којем сам се налазио, машући рукама, а потом се окренуо према возилу у којем се налазило обезбјеђење. Напао их је вербално, а затим је покушао да се физички обрачуна са припадницима обезбјеђења“, навео је Нешић.

Foto: Klix.ba

Он је рекао да су на мјесто догађаја стигли припадници Интервентне јединице Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ и припадници Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево.

Нешић је поновио да располаже незваничним информацијама да се ради о насилној особи, која користи опијате, те је констатовао да је уколико је то тачно, забрињавајуће да таква лица раде у полицији.

„Какви нам то људи раде у полицији?“, упитао је Нешић и устврдио да је очигледно да некоме смета што говори истину и не ћути о српским жртвама и ономе што се дешавало од 1992. до 1995. године.

Нешић је поручио да га нико и ништа не може ућуткати, те да ће и даље наставити да износи истину.

„Нећете ме уплашити! Истину, нико и никада не може побиједити и никаква пријетња је не може застрашити!“, поручио је Нешић.

ИЗВОРСРНА, фото Кликс.ба
Претходни текстУ Трнову одржан сајам домаћих производа и рукотворина “Кад се вриједне руке сложе“, РТВИС, 02.10.2024. (ВИДЕО)
Сљедећи текстДодик: Све што се тиче литијума биће рађено у договору са грађанима и на основу стручних експертиза