Насловна Вијести Обавјештење о промјени Правилника о расподјели средстава за подршку пронаталитетној политици

Обавјештење о промјени Правилника о расподјели средстава за подршку пронаталитетној политици

82
0

На основу Правилника о расподјели средстава за подршку пронаталитетној политици Општине Источна Илиџа број 01-023-57/21 1. јула 2022. године расписан је Јавни позив за суфинансирање средстава за набавку једног комплета уџбеника за породице са троје или више дјеце, самохране родитеље и социјално угрожене породице, који је отворен до 15. августа 2022. године.

С обзиром на то да је Министарство просвјете и културе Републике Српске објавило Одлуку о додјели бесплатних уџбеника за породице са троје и више дјеце, Општина Источна Илиџа ће умјесто набавке уџбеника за наведену категорију суфинансирати набавку школског прибора.

Због наведене Одлуке Министарства просвјете и културе о додјели бесплатних уџбеника за породице са троје или више дјеце, дошло је до промјене Правилника о расподјели средстава за подршку пронаталитетној политици Општине Источна Илиџа те обавјештавамо јавност да ће Општина суфинансирати набавку школског прибора за породице са троје и више дјеце по новом Правилнику о расподјели средстава за подршку пронаталитетној политици.

Општина Источна Илиџа ће суфинансирати набавку уџбеника за школску 2022/2023. годину за социјално угрожене породице и самохране родитеље, у складу са Јавним позивом објављеним 1. јула 2022. године.

Јавни позив је отворен до 15. августа и овим путем још једном позивамо све који нису предали документацију да то учине у предвиђеном року.

ИЗВОРопштина источна илиџа
Претходни текстПрије тридесет година, 02. августа 1992, године са радом је почео „Српски Радио Илиџа“
Сљедећи текстДанас промјенљиво, понегдје могућа киша