Насловна Најновије Одржан први 3на3 јуниор турнир у Модричи

Одржан први 3на3 јуниор турнир у Модричи

48
0

Модрича је била домаћин првог турнира у оквиру догађаја “3на3 јуниор фудбал” који ће се ове године одржати у најмање пет градова Републике Српске. Укупно 30 екипа је одмјерило снаге у новом динамичном формату игре. Такмичење се одржало у центру града, на атрактивном терену по професионалним стандардима 3×3 фудбала.

Догађај је привукао велику пажњу и донио узбуђење и забаву за учеснике и многобројне посјетиоце. Поред фудбала главна атракција је био Sony Play Статион кутак гд‌је су најмлађи могли да се забаве.

Побједници турнира

У категорији основаца, екипа “Гандра” освојила је прво мјесто, а као најбољи играч турнира проглашен је Виктор Трипић. У категорији средњошколаца прво мјесто припало је екипи “Еволутион”, из које долази и најбољи играч  – Амар Хусејновић.  Финалисти обје категорије стекли су право на учешће на великом финалу које је планирано за крај јуна у Бањалуци.

Дружење, забава и здрав начин живота

Пројекат “3на3 јуниор фудбал” има за циљ промоцију активног начина живота међу младима, омогућавајући им да покажу своје такмичарске вјештине и фудбалско умијеће, те да се друже са вршњацима у позитивном и стимулативном окружењу. Пројекат се реализује уз генерално покровитељство Предсједника Републике Српксе, а партнери турнира су Аутопутеви Републике Српске и компанија Екосен која се бави производњом модерних ИЦ панела за гријање. Партнер за Sony Play Статион кутак је еАдриатиц лига, која своје сједиште има у Босни и Херцеговини, окупљајући еспорт играче из многих земаља.

Наредни турнир у Источном Сарајеву заказан за 7. и 8. јун

Основци и средњошколци позвани су да пријаве своје екипе за наредне турнире путем директне поруке на друштвеним мрежама организатора. Након Источног Сарајева турнир се сели у Требиње.

 

Претходни текстУ знак захвалности Кошарац уручио Захаровој значку са заставом Српске
Сљедећи текстДиректор „Перутнине Птуј“: Тровање радника се догодило у фабричкој мензи