Насловна Најновије Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево

Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево

75
0

У просторијама Oпштине Источно Ново Сарајево данас је одржана сједница Форума за безбједност ове општине на којем су поред полицијских службеника и представника локалне заједнице присуствовали и представници средњих и основних школа, Дома здравља Источно Сарајево, Ватрогасне бригаде, комуналне полиције и Центра за социјални рад.

Тема састанка је била актуелна безбједносна ситуација на подручју општине са акцентом на предстојеће свечаности поводом обиљежавања завршетка школовања у основним и средњим школама.

Договорене су заједничке активности у вези са предстојећим матурским свечаностима са циљем укључивања свих релевантних субјеката на предузимању превентивних мјера и радњи како би се прославе безбједно одржале.

– С обзиром на то да је у овом периоду повећан број учесника у саобраћају, као и већи број младих возача односно матураната, апелујемо на све да се придржавају саобраћајних прописа, као и да се суздрже од понашања која би могла довести до нарушавања јавног реда и мира – навели су из ПУ Источно Сарајево.

ИЗВОРртвис
Претходни текстЗавршен седми „Јахорина економски форум“ (Видео)
Сљедећи текст„Актуелно“: Гост – Жељка Топалић, директорица ОШ „Свети Сава“ Источно Ново Сарајево (Видео)