Насловна Најновије Осумњичени за убиство у Санском Мосту стабилно послије операције

Осумњичени за убиство у Санском Мосту стабилно послије операције

71
0
Мушкарац који је јуче пуцао у Средњошколском центру у Санском Мосту стабилног је здравственог стања послије оперативног захвата, рекао је начелник Клинике за торакалну хиругију Универзитетског клиничког центра Републике Српске Марко Кантар.
 

Мушкарац који се сумњичи за убиство троје људи у Санском Мосту покушао је да изврши самоубиство, те је због задобијених повреда превезен у УКЦ.

– Пацијент је примљен јуче са простријелном раном грудног коша, обилним крварењем и повредама опасним по живот. Повријеђена су му плућа која су витални орган, те су након хитне интервенције повреде збринуте, тако да је сада пацијент стабилан и налази се на интензивној њези. Очекујемо да остане стабилан и да убрзо буде пребачен на одјељење – рекао је Кантар.

Генерални директор УКЦ-а Владо Ђајић рекао је да су поново показали да је УКЦ опремљен савременом дијагностиком и да има добре стручњаке који су спремни да одговоре на најзахтјевније оперативне захвате.

– Даћемо све од себе да још више унаприједимо наш УКЦ – рекао је Ђајић.

У пуцњави у Средњошколском центру у Санском Мосту јуче су убијени директор школе, секретарица и професорица, а починилац В.М. покушао је да изврши самоубиство, потврђено је раније из Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона.

ИЗВОРртрс
Претходни текстТуристички промо филм општине Пале – промоција 26. августа
Сљедећи текстПочинилац троструког убиства у Санском Мосту под надзором МУП-а Српске