Насловна Најновије ОЦ Јахорина: Први у региону почели са производњом вјештачког снијега

ОЦ Јахорина: Први у региону почели са производњом вјештачког снијега

115
0

Олимпијски центар „Јахорина“, први је у региону почео са производњом вјештачког снијега, који ће бити складиштен и спреман све до великог отварања зимске сезоне најављене за 12. децембар, саопштено је из овог  центра.

Производња снијега почела је на полигону Пољице, захваљујући напредном „сноу фактори“ систему за вјештачко осњежавање, који омогућава производњу снијега и када су температуре изнад нуле.

Из Олимпијског центра истичу да Јахорина континуирано улаже у развој, а ове године, осим бројних инвестиција у инфраструктуру и садржаје, правовремена припрема стаза поставља стандарде у региону, тако да планина већ добија прве количине снијега.

„У току је претпродаја ски-карата са попустом од 10 одсто на шестодневне карте и више, што је идеална прилика да на вријеме обезбиједите своје мјесто на стазама Јахорине“, поручују из Олимпијског центра.

У саопштењу се додаје да Јахорина улази у зимску сезону потпуно спремна, с амбицијом да надмаши очекивања свих посјетилаца и још једном се потврди као водећа зимска дестинација у региону.

„Припреме су у пуном јеку, а са рекордним улагањима и раним почетком производње снијега, све је спремно за сезону која ће поставити нове стандарде у скијању и зимским спортовима“, наглашавају из Олимпијског центра.

ИЗВОРсрна, фото илустрација See Srpska
Претходни текстЈош три малољетника због дојава о бомбама предата Тужилаштву КС
Сљедећи текстШГ “Романија“ пошумљава 25 хектара земљишта