Насловна Најновије Позив за учешће у Акцелератор програму

Позив за учешће у Акцелератор програму

143
0

Развојна агенција Републике Српске позива почетнике у послу да пријаве учешће у Акцелератор програму који ће се проводити на подручју града Источно Сарајево.

Програм је намијењен почетницима у пословању чије су пословне идеје засноване на иновацији, знању и новим технологијама и које имају потенцијал за раст на тржишту. Обухвата бесплатну обуку током које учесници добијају знања и вјештине потребне за пословни успјех, бесплатну савјетодавну подршку ментора са предузетничким искуством и знањем из одређених области, новчане и неновчане награде за најуспјешније пословне идеје, подршку у проналаску додатних извора финансирања и повезивање са потенцијалним партнерима у земљи и иностранству.

Право учешћа у Акцелератор програму могу да остваре појединци или тимови који немају регистровану дјелатност и регистровани пословни субјекти који обављају дјелатност краће од 18 мјесеци.

Образац за пријаву може се пронаћи на веб страници Развојне агенције Републике Српске www.rars-msp.org и Предузетничком порталу Републике Српске www.preduzetnickiportalsrpske.net.  

Попуњен образац потребно је доставити на имејл: info@rars-msp.org  најкасније до петка, 21. априла 2023. године са назнаком „Пријава за учешће у Aкцелератор програму“.

Детаљне информације о програму Развојна агенција Републике Српске представиће на инфо дану који ће се одржати у уторак, 11. априла 2023. године у Административном центру Владе Републике Српске у Источном Сарајеву са почетком у 11,00 часова.

Програм се организује у сарадњи са Универзитетом у Источном Сарајеву – ОЈ Економски факултет Пале, Градском развојном агенцијом Источно Сарајево, Градом Источно Сарајево, општинама у саставу града Источно Сарајево и Заводом за запошљавање Републике Српске.

ИЗВОРртвис
Претходни текстЗахлађење и наредних дана
Сљедећи текстМагистрални и регионални путеви очишћени и посути