Насловна Најновије Полицијској управи Источно Сарајево честитке од ветерана служби безбједности

Полицијској управи Источно Сарајево честитке од ветерана служби безбједности

159
0

Ветерани служби безбједности Републике Српске, Подружница Источно Сарајево, честитала је припадницима Полицијске управе Источно Сарајево и свим припадницима Министарства унутрашњих послова /МУП/ Дан полиције Републике Српске.

„Желимо свим припадницима служби безбједности Републике Српске пуно здравља, среће и успјеха у раду и развоју МУП-а – Полицијске управе Источно Сарајево и у професионалном извршавању веома сложених и тешких задатака, често опасних и по живот у заштити личне и имовинске безбједности свих грађана на добробит наше отаџбине, слободне и демократске – Републике Српске“, наводи се у честитки.

Ветерани су исказали снажну подршку свим припадницима Полицијске управе који и у овим сложеним условима крајње професионално извршавају своје задатке, те истакли да су у случају потребе спремни да дају допринос и да помогну у њиховом раду.

„И данас желимо да, заједно са активним припадницима, очувамо и сјећање на 782 припадника јунака из наших редова који су у стварање Министарства и Републике Српске у темеље Отаџбине уградили оно највредније – своје животе“, наглашава се у честитки.

Полиција Републике Српске формирана је 4. априла 1992. године и извршна је институција, оперативни и истражни орган Министарства унутрашњих послова.

ИЗВОРсрна
Претходни текстМилатовић: Докле год је циљ ЕУ, треба упоредо радити и на регионалној сарадњи
Сљедећи текстМарина Kуртеш поново златна