Насловна Вијести Потписан Споразум о пројектовању и изградњи фекалног колектора и одводње фекалних вода...

Потписан Споразум о пројектовању и изградњи фекалног колектора и одводње фекалних вода са простора Иванићи – Прљево Брдо

52
0

Данас је у просторијама Општине Источно Ново Сарајево потписан Споразум о сарадњи са КП „Водовод и канализација“ а.д. Источно Сарајево, којим је дефинисано пројектовање и изградња фекалног колектора и одводња фекалних вода са простора Иванићи – Прљево Брдо (Његошева улица), те пројектовање и реконструкција водовода Клек – дистрибутивног вода Клек – Кулине – Ступари. Споразум су потписали Љубиша Лаловић, директор КП „Водовод и канализација“ а.д. Источно Сарајево и начелник општине Јован Катић. 

Како је најављено, у наредном периоду биће испројектован и изграђен главни фекални колектор дужине око 1000м, како би се воде секундарних колектора покупиле из улица Његошева и Иванићи и одвеле даље главним градским колектором, а вриједност радова је 169.324,86КМ и Водовод Клек, у дужини од око 800м, биће реконструисан, чиме ће се смањити губици у водоводној мрежи и изградити савремени вод, а вриједност радова је 37.235,72КМ.

ИЗВОРРтвис
Претходни текстМарјановићу 40 година затвора за убиство супруге
Сљедећи текстЋосић одржао састанак са радницима „Мофаса“