Насловна Најновије Почиње “Јахорина пословни форум“

Почиње “Јахорина пословни форум“

62
0

На Јахорини ће данас почети „Јахорина пословни форум“, о циркуларној економији и моделу нових пословних прилика.

Учесници ће, уз разноврсне панеле и презентације до 16. маја, имати прилику да се информишу о најновијим трендовима, размијене искуства и стекну увиде који ће им помоћи да унаприједе пословање.

„Кроз разноврсност тема учесници ће имати прилику да пронађу вриједне информације и перспективе које ће им помоћи да направе искорак у каријери и пословању“, саопштено је из Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву, који је и организатор конференције.

Конференција „Јахорина пословни форум“ биће одржана у хотелима „Златни јавор“ и „Вучко“.

Jahorina poslovni forum” od 13. do 16. maja - princip.news

Свечано отварање конференције предвиђено за у 10.00 часова у хотелу „Вучко“.

Пленарна сесија „Циркуларна економија – модел нових пословних прилика“, планирана је за 10.30 часова, док је од 12.30 часова планирана панел-дискусија о теми „Циркуларна привреда у контексту реализованих активности – стање у БиХ“.

Од 13.30 часова предвиђена је презентација пројеката Развојне агенције Републике Српске базираних на принципима циркуларне и/или зелене економије, од 14.00 часова презентација пројекта „Когенерацијска електрана – општина Пале“ и од 16.00 часова интеркатедарски скуп „Међународна економија“.

У сриједу, 15. маја, од 10.00 часова учесници ће на Економском факултету на Палама моћи да виде излагање радова по сесијама, а од 13.30 часова моћи ће да присуствују промоцији књиге „50 великих умова економије – мање познати детаљи из њихових живота“ аутора Марка Ђоге.

Изношење закључака конференције биће од 14.30 часова на Економском факултету на Палама.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстЗапрешић: У контејнеру пронађено новорођенче
Сљедећи текстПУ Источно Сарајево: Лице С.В. пријављено да је на блогу изнијело неистине