Насловна Најновије По Јавном позиву за додјелу 20 крава/јуница на подручју општине Пале, Комисија...

По Јавном позиву за додјелу 20 крава/јуница на подручју општине Пале, Комисија је извршила преглед пристиглих жалби и утврдила да су исте неосноване (Фото)

256
0

Након истека рока за изјаву жалби по ранг листи добитника по Јавном позиву за додјелу 20 крава/јуница на подручју општине Пале, Комисија је извршила преглед пристиглих жалби и утврдила да су исте неосноване, те да ранг листа добитника остаје непромијењена.

У протеклим данима, Ацо Станишић, посланик у НСРС са сарадницима обишао је узгајиваче на подручју општине Гацко и одабрали су грла која ће бити донирана.

„Такође, добитници донације по овом јавном позиву обавијештени су да до 15. марта имају рок да доставе оригиналну документацију за коју су у склопу пријаве доставили изјаве, како би се утврдила ваљаност и истиност датих изјава, те су им достављени приједлози уговора на увид. Након ревизије документације, биће уприличено потписивање уговора и додјела донација,“ истакао је Станишић.

Уколико се у поступку ревизије утврди да је неко од добитника доставио изјаве које не одговају стварном стању према оригиналној документацији, исти ће бити уклоњен са листе добитника, а листа ће бити проширена првим наредним кандидатом по броју остварених бодова.

ИЗВОРртвис
Претходни текстБез проблема у саобраћају, опрез због магле у котлинама
Сљедећи текстТО Града Источно Сарајево добила „Специјално признање за допринос очувању и развоју туризма у Републици Српској“ (Фото)