Насловна Најновије Представници ,,Славије“ наступиће у финалу Јадранске џиу-џицу лиге

Представници ,,Славије“ наступиће у финалу Јадранске џиу-џицу лиге

114
0

Џиу-џицу тим „Славија“ наступиће овог викенда у финалу Јадранске џиу-џицу лиге, екипном такмичење у којем учествује 8 најбољих клуба са простора бивше Југославије.

Републику Српску представљаће ,,Минотуар“ из Бањалуке и ,,Славија“ из Источног Сарајева. Црну Гору представљаће ,,Панда“ из Херцег Новог, Србију ће представљати екипе ,,Лозница“ и „Ронин“ Смедерево, Словенију ће представљати „Адк Марибор“, Македонију „Осенсеи Штип“ и Бугарску „Теам Булгариа“. 

Екипу ,,Славије“ представљаће подмлађена екипа уз прошлогодишње шампионе. За екипу ,,Славије“ до 62 килограма бориће се Павле Готовац и Бориша Кењић, до 69 кг бориће се Урош Бојанић и Милан Антуновић, до 77 кг бориће се Слободан Ристић, до 85кг бориће се Давор Бујак и Данијел Блажић, до 94 кг бориће се Данијел Дамјановић и Лазар Матић, док ће у категорији више од 94 кг наступити Александар Ђукелић. 

Подсјећања ради, тим ,,Славије“ је актуелни екипни шампион Јадранске лиге. У великом финалу прошле године у Источном Сарајеву савладали су одлични „Феникс“ из Подгорице.

 

Претходни текстУсвојен Програм прославе Дана Републике Српске (ФОТО)
Сљедећи текстЖуто упозорење због вјетра на подручју Бањалуке, Фоче и Требиња