Насловна Вијести Представљање туристичке понуде на „Београдском манифесту“ и на сајму у Бијељини

Представљање туристичке понуде на „Београдском манифесту“ и на сајму у Бијељини

22
0

Туристичка организација Републике Српске учествоваће на „Београдском манифесту“ – фестивалу манифестација, дегустација и дестинација, као и на Међународном сајму туризма и гастрокултуре у Бијељини, који данас почињу.

На изложбеном простору Туристичке организације Републике Српске биће представљене најатрактивније понуде и дестинације Српске, са посебним акцентом на понуду садржаја и спортова из домена авантуризма – рафтинг, планинарење, параглајдинг, понуда сеоског туризма, бањског туризма, манифестација, сити-брејк дестинација – Требиња и Вишеграда/Андрићграда, те националних паркова.

Туристичка организација Републике Српске најавила је да ће потписати протокол о сарадњи са Туристичком организације Београд на штанду ове организације.

„Београдски манифест“, који се одржава од сутра до недјеље, 29. маја, на Сава променади, са креативним концептом представљања дестинација осмишљен је као јединствени породични сајам на отвореном. Посјетиоци ће моћи да уживају у фестивалском садржају подијељеном у 10 зона.

Наступ на „Београдском манифесту“ је од великог интереса за Републику Српску, јер највише посјетилаца и туриста долази у Српску управо из Србије.

У Бијељини ће данас у хотелу „Дрина“ бити одржан 11. Међународни сајам туризма и гастрокултуре, чији је циљ представљање туристичке понуде, размјена искустава, као и промоције гастро-производа.

На сајму ће се представити излагачи из БиХ, Србије и Црне Горе.

Осим Туристичке организације Републике Српске, на сајму ће понуду представити и локалне туристичке организације.

ИЗВОРсрна
Претходни текстДанас финално такмичење „Дјеца у саобраћају 2022“
Сљедећи текстДанас сунчано и још топлије