Насловна Вијести Источно Сарајево Предстојећи викенд Други меморијални турнир „Горан Самарџија“ у Источној Илиџи

Предстојећи викенд Други меморијални турнир „Горан Самарџија“ у Источној Илиџи

74
0

У организацији Џудо клуба „Фамос“ из Источне Илиџе у суботу, 26. новембра, одржаће се Међународни џудо тунир Куп Источна Илиџа – Други меморијал Горан Самарџија, посвећен нашем прерано преминулом суграђанину.

Горан Самарџија, дипломирани професор физичког васпитања и спорта, рођен је 9. 3. 1984. године, а усљед краће болести преминуо је 21. 9. 2008. године у 24. години живота. Самарџија је био члан Џудо клуба „Фамос“ од његовог оснивања и такмичар који је овом клубу донио многобројне медаље са републичких, државних и међународних такмичења.

Куп посвећен Горану Самаџији одржаће се у конкуенцији млађих и старијих полетараца, млађих и старијих пионира, те кадета у спортској дворани Основне школе „Алекса Шантић“ у Војковићима.

Програм и сатница одржавања турнира:

25. 11. –  Пријава и званично мјерење – 19.00 до 20.00 часова;

26. 11. –  Пријава и званично мјерење – 8.00 до 9.30 часова;

Жријебање такмичара почиње у 9.30 часова, свечано отварање турнира је заказано за 10.00 часова, а почетак такмичења пола сата касније.

Такмичарска такса износи 25 КМ, а за најбоље такмичаре и такмичарке по узрасним категоријама обезбијеђен је наградни бон у износу од 100 КМ.

За остварене резултате такмичарима ће бити додијељене медаље и дипломе, док ће најбоље пласиране екипа у укупном пласману добити пехаре.

Сви такмичари морају имати овјерене такмичарске књижице са љекарским прегледом, не старијим од шест мјесеци, а на мјерење су обавезни понијети такмичарске лиценце или пасош.

За више информација везаних за одржавање турнира можете се обратити организаторима на бројеве телефона:

+387 65/183-785 Жељко Шиљеговић

 

+387 65/065-969 Здравко Симовић

Слика

ИЗВОРkatera.news
Претходни текстНаредба о одређивању радног времена за предузећа, установе и предузетничке радње на подручју општине Источно Ново Сарајево у дане Републичког празника 21. новембра 2022. године
Сљедећи текстЂоковић у финалу Торина