Насловна Најновије Предсједник ФК “Радник” из Бијељине Недељко Ћорић пожелио искрене честитке играчима клуба

Предсједник ФК “Радник” из Бијељине Недељко Ћорић пожелио искрене честитке играчима клуба

182
0

Шест мјесеци озбиљног и преданог рада ФК “Радник” из Бијељине резултирало је великим успјехом, јесењом титулом без иједног пораза.

Предсједник ФК “Радник” Недељко Ћорић пожелио је искрене честитке играчима, тренерима, запосленима, навијачима и свим људима који су од дана преузимања клуба свакодневно уз Радник.

“Јучерашња утакмица у Приједору против великог конкурента али и пријетаљског клуба Рудара показала је да имамо прави тим, правог тренера и што је најважније праву атмосферу у и око клуба која нас тјера да сви заједно пружамо 100% наших могућности како би обрадовали навијаче и донијели титулу првака Републике Српске у Бијељину.Прву сезону искористили смо за финансијску консолидацију клуба, а већ у другој озбиљно смо кренули и у остваривање зацртаних спортских циљева. Не кријемо нашу амбицију за повратак у Премијер лигу, тамо гдје нам је према традицији и величини и мјесто. Међутим, свјесни да без здравих темеља нема дугорочног успјеха нећемо дозволити да амбиција пласмана у премијер лигу поремети друга два подједнако важна циља, а то су оптимизација клупског комплекса и наставак улагања у омладинску школу” истакао је предсједник ФК “Радник” Недељко Ћорић.

Једини исправан циљ клуба јесте сторито услове гдје ће талентом пребогат крај моћи сваке године да изњедри неколико младих играча за први тим Радника и гдје ће окосницу тог тима да чине момци из Бијељине и остатка ове регије.

“Сматрам да само дугорочним планирањем Радник може постати озбиљан европски клуб и да сутра без обзира ко њиме управљао имамо омиљено мјесто окупљања за нашу дјецу и нас којима је фудбал у срцу.С тим у вевзи, предостећу паузу искоритићемо на најбољи начин да постојећи тим ојачамо и вратимо неког од домаћих фудбалера. Такође настављају се даље активности на оптимизацији клупског комплекса и стварању оптималних услова за рад и развој наших младих фудбалера” рекао је Ћорић.

Свим навијачима Радника предсједник Ћорић честитао је јесењу титулу и поручио играчима да се добро одморе и припреме за изазове које их очекају на прољеће, а и љето које се ближи.

ИЗВОРРТВИС
Претходни текстЂорђић и Васиљевић освојиле награде на Међународном такмичењу соло пјевача „Никола Цвејић“
Сљедећи текстТенисери Србије без специјалне позивнице за групну фазу Дејвис купа наредне године